Vintermoden er Pels

Pelsmode

Vinteren er over os. Vi er netop gået ind ad døren til de kolde måneder, hvilket er noget , der får de fleste af os til at “gyse”. Jeg må da indrømme, at jeg ikke selv er den største fan af de kolde måneder, men der er nu en god ting ved det: Vi piger kan nemlig tillade os at shoppe amok, for vi bliver jo nødt til at have noget nyt til garderoben.

Her er derfor nogle af de vintertrends, som er “obligatorisk” til dit klædeskab:

1) Pels

Pels er oplagt i denne vinter. Moden har især inspiration fra den grønlandske mode, hvor tøj er lavet af naturen og i naturen. På Grønland er moden rå og er lavet med gamle traditioner, så det får et skarpt og råt udseende. Dette udtryk vil blive set i de danske gader også. Skindstøvler bliver derfor også en fast bestanddel af bybilledet. Du kan se mere om grønlandske trends på www.greenland.com.

 2) Metalfarver

Hvor sommeren er kendt for at have knald på farverne, så sparer vinteren jo som regel på pang-paletten. Dette gælder også i 2014, hvor bronze- og kobberfarver vinder indpas på den røde løber. Metalarverne giver liv, og de passer til de passer til de mørke vinterfarver. Stilet og friskt.

3) Hvid

Hvid er altid populært, og i denne vinter er farven endnu mere populær end normalt og den vil blive brugt til alt slags tøj. Frakken behøver ikke længere være sort eller grå. Der er kommet rigtig mange hvide frakker, der er super lækre fra de store modehuse.

4) Strik

Strik er en tilbagevendende vinterting, og dette gælder også for 2014. Det er strik med gråtoner og igen hvid, der bliver populære. Vil du ramme vintertrenden, skal du have en mørkegrå turtleneck. Du kan med fordels strikke dem selv, hvis du vil have en bilig smart strik.

5) Leopardprint

Man troede at dyreprint var en 2012-2013 ting, men det viser sig, at leoparden ikke har givet op endnu. Så hvis du har noget leopardtøj i skabet, kan du stadig bruge den i vinteren. I modsætning til herremoden forbliver dyrene i vores mode.