Ups! Nu shoppede jeg for meget igen

Hej alle,

Sidste gang jeg shoppede over mig, havde jeg ellers lovet mig selv at det var sidste gang. Men det er svært når man bliver så fristet i butikkerne, og efter sådan en omgang shopping går der jo også lige noget tid før jeg tager ud igen, så kan min økonomi få lidt hvile og komme sig igen.

Så må jeg godt. Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind.

Jeg var på strøget i København og inde i alle de fede butikker. Her er, hvad jeg købte:

Tøj i Topshop

Sommerkollektionen er allerede kommet til Topshop, og med det gode sommerlige vejr blev jeg virkelig fristet. Jeg har købt nogle super smarte blå ultrakorte shorts med høj talje og slidt look og en casual hvid T-shirt med print.

Der var mange superflotte lette jakker og cardigans. Jeg købte en retro-style cowboyjakke, men jeg var lige ved at købe dem allesammen. Måske kommer jeg tilbage senere efter flere.

På vej ud fandt jeg også lige nogle strømpebukser, sokker og nogle søde trusser. Av. Det gjorde ondt på hævekortet.

Nye sko hos Ecco

Men det stopper ikke her. Jeg var også forbi Ecco, og de laver virkelig nogle fede kollektioner for tiden. Mine nuværende sneaks er altså ved at være godt brugte, så jeg synes jeg fortjente nogle nye. Ikke bare for min skyld, men også for alle andres skyld. Alle dem der skal se mig med de sko. De er efterhånden ret gyselige.

Men men men – nu skal de gamle sko ud. Jeg har købt helt nye ecco-sko i ægte læder! Jeg glæder mig så meget til at komme i dem. De er super lækre at have på og passer til nærmest alt tøj. Casual and formal. De er hvide og mørkeblå, så de er ret neutrale, men kvaliteten lyser bare ud af dem.

Michael Kors-taske

På vej hjem kom jeg forbi Michael Kors-butikken, og selvfølgelig skulle jeg lige ind og snuse. Men det skulle jeg aldrig have gjort – og så alligevel er jeg bare ovenud lykkelig for at jeg gjorde :). Jeg forelskede mig pladask for den flotteste håndtaske i rød, men min konto sagde 300 kr. til resten af måneden og tasken kostede 2.295 kr.

Så hvad gør ma så? Jeg havde jo lige konkluderet at jeg ikke kunne leve uden den taske. Det havde desværre ikke mulighed for at købe på afbetaling i butikken, så jeg gik i tænke tank. Jeg tænkte: “Hmm… Jeg kan jo ikke leve for 300 kr. resten af måneden alligevel, så jeg kunne lige så godt låne de penge til den taske når jeg åbentlyst skulle ud at låne penge alligevel. Med mindre jeg vil være afhænge af mine forældre resten af måneden, og det gider jeg altså ikke.”

Så jeg søgte et lån på min smartphone, og fandt hurtig frem til et sms lån der passede mine behov. Fem minutter og ta-da: Så havde jeg pengene til at købe tasken og leve for resten af måneden. Jeg får en god løn i næste måned, så jeg kan sagtens betale pengene tilbage der, men jeg skal altså passe lidt på pengene resten af måneden nu. Det går ikke at låne alt for mange penge, så skal man jo hænge på den afbetaling i flere måneder efter.

Men altså, når alt kommer til alt: Selvom jeg lever af havregryn nu og resten af måneden, så er jeg altså en lykkeligere kvinde!