Så har jeg igen brugt penge

arbejdsstation

I marts sidste år skrev jeg et indlæg om, at jeg havde en iværksætter-drøm. Den har jeg stadigvæk! Som jeg forklarede tidligere i dag, er der som sagt sket en hel del i min familie igennem det seneste år. Derfor har jeg udskudt mit iværksætteri utallige gange, men nu skal det altså være.

Jeg kan til tider have svært ved at koncentrere mig, men min erfaringer har lært mig, at de rigtige omgivelser har en stor betydning for, hvor produktiv jeg kan være. Derfor har jeg kastet mig over et nyt projekt – at indrette den helt rigtige arbejdsstation herhjemme.

Den helt rigtige indretning

Jeg har læst mig til, at man opnår størst koncentrationsevne, hvis det naturlige dagslys kommer ind fra venstre side af, hvorfor jeg indretter min arbejdsstation lige ved vinduet, men med ansigtet pegende mod væggen. Jeg har også læst, at det er en god idé, at variere imellem ens arbejdsstillinger. Derfor har jeg besluttet mig for at bruge en sum af min opsparing på et hæve-sænkebord.

For en som jeg, der lynhurtigt bliver optaget af alt muligt andet, end det jeg er i færd med, tror jeg at en stående arbejdsstilling, er en rigtig god løsning. På den måde er jeg tvunget til, at være helt fokuseret og stå oprejst med fødderne godt plantet på jorden.

Træning og arbejde på én gang

Jeg har desuden læst om en hel masse andre fordele ved at have et hæve-sænkebord. Blandt andet så forbrænder man langt mere ved at stå op end ved at sidde ned. Jeg læste en artikel hvori der stod, at jeg ved at stå op to timer om dagen, kunne forbrænde hele 84 kalorier ekstra om dagen. Hvis jeg fortsætter sådan et helt år, vil jeg have forbrændt 20.160 kalorier, udelukkende ved at have skiftet arbejdsstilling!

Foruden mit ydre velvære, så har et hæve-sænkebord tilsyneladende også super gode effekter på mit indre velvære. I stående stilling foran computeren, er du tvunget til at rette ryggen op, hvilket forebygger gener i både nakke og ryg. Ydermere, skulle man meget gerne opleve et højere energiniveau og ens produktivitet vil øges.

Klassisk og stilrent

Faktisk så har jeg allerede klikket mit hæve-sænkebord hjem fra kontorzonen.dk, og jeg glæder mig sådan til at det kommer! Jeg har personligt valgt et helt sort bord, da jeg synes det så klassisk og stilrent ud, men de har faktisk et rigtig stort udvalg. Jeg lover at melde tilbage, når jeg har benyttet mig af bordet i et stykke tid, og fortælle om et hæve-sænkebord var den rigtige beslutning.