Nu skal min blog have gang i hjulene!

personlig-blog

Jeg må indrømme at jeg for en stund havde mistet modet i forhold til at drive min blog. Dette er også grunden til, at jeg i hele 2017 kun postede ét indlæg. Sådan skal det ikke være i 2018 – jeg har nemlig genfundet motivationen og har besluttet mig for, at der skal ske noget. Læs hvorfor jeg mistede motivationen, hvordan den kom tilbage og hvad der skal ske i 2018.

Det blev mere et arbejde end en passion

Jeg startede min blog for at få aflast med alle de tanker jeg gik rundt med og det virkede super godt for mig, i meget lang tid. Problemet var bare, at det blev ikke ved med at være sådan. Da I, mine læsere, begyndte at vise interesse for de ting jeg skrev om vil jeg have mere. Flere læsere, flere reaktioner – mere af det hele. Derfor begyndte jeg at tilpasse mine indlæg emner, som jeg mente I ville finde interessante, i stedet for at skrive om de emner og tanker som jeg selv gik og grublede over.

Jeg begyndte også at overveje mulighederne inden for online markedsføring, fordi jeg havde et brændende ønske om, at øge strømmen af læsere. Det hele endte med kun at handle om tal og læsere, hvilket ikke var formålet med bloggen. Derfor fik jeg brug for en pause fra det hele.

Der manglede noget

Jeg kunne hurtigt mærke, at afbrækket i den grad var tiltrængt. Jeg havde ikke bloggen hængende over hovedet – til gengæld havde jeg mere tid til familie, træning og venner. Efter noget tid kunne jeg dog godt mærke, at der begyndte at mangle noget.

Jeg er en pige som går rundt med en masse tanker – store som små og jeg begyndte at savne et sted hvor jeg kunne komme af med dem. Det ville selvfølgelig være let nok for mig at skrive et indlæg til bloggen, men så alligevel ikke. Jeg frygtede nemlig at jeg ville falde i samme spor, som jeg var endt i tidligere. Derfor holdt jeg mig fortsat fra bloggen.

Tilbage  til begyndelsen

Nu har jeg besluttet mig for at sætte gang i min blog igen, men denne gang vil mine indlæg udelukkende handle om ting der interessere mig – jeg håber selvfølgelig også nogle af emnerne interessere dig og at du fortsat vil følge med. Jeg tror på, at bloggen kan blive en personlig succes for mig, hvis jeg holder fast i mine principper.