Jeg vil ikke gå med briller og kontaktlinser længere!

ingen briller

Det er træls at lide af en synsfejl, i mit tilfælde nærsynethed, og skulle gå med briller og kontaktlinser i hverdagen. For det første er det totalt utjekket, og for det andet er det mega besværligt at skulle huske dem. Brillerne skal pakkes ned i tasken hverdag, og tages på og af i tider. Jeg har også en masse af gange oplevet, at de er blevet væk. Selvfølgelig var det, fordi jeg har lagt dem fra mig, og kunne ikke altid lige huske, hvor jeg har lagt dem. Det var meget irriterende at skulle lede efter dem, og det tog altid en del tid. Jeg kunne blive utrolig stresset af det, især hvis jeg havde travlt og skulle ud af døren.

Jeg har selvfølgelig også prøvet at skifte til at bruge kontaktlinser i stedet for, og det var ikke meget nemmere. Jeg skulle huske at tage dem på hver morgen, og af hver aften når jeg skulle i seng. Og glemsomme mig glemte det selvfølgelig tit. Jeg har oplevet, at jeg har glemt at tage dem på om morgen og glemt brillerne i farten, så jeg skulle gå en hel dag uden hverken eller. Selvfølgelig var mit syn så dårligt, at hele min dag blev ødelagt på grund af det. Tit har jeg også glemt at tage kontaktlinserne af om aftenen, og så vågnede jeg selvfølgelig med røde og irriterede øjne.

Ikke nok med alt besværet med briller og kontaktlinser, så blev mit syn gradvist forværret med tiden, især hvis jeg tit glemte at bruge brillerne og kontaktlinserne. Det hele var så nederen, og jeg ville ønske, at jeg kunne blive fri for lidelsen. Og en dag havde jeg faktisk fundet en løsning. Jeg læste om øjenlaserbehandling på nettet, som kan afhjælpe forskellige synsfejl og bygningsfejl. Efter et stykke tid hvor jeg har gået og tænkt over det, besluttede jeg mig for at få behandlingen hos EuroEyes. Det var den bedste beslutning, jeg har taget i hele mit liv! I dag er jeg helt fri for briller og kontaktlinser, og mit syn er så godt, som det aldrig har været.

Fordelene ved øjenlaserbehandling

Jeg var tøvende i starten, og det var udelukkende på grund af prisen for behandlingen. Jeg var godt træt af at skulle gå med briller og kontaktlinser, så jeg følte mig egentlig klar til at få behandlingen. Da jeg besluttede mig for at gennemføre det, fik jeg hjælp til finansieringen af EuroEyes, og så var det ikke længere så dyrt, da jeg skulle betale det i rater. Jeg kan nu godt skrive under på, at det er en god beslutning og investering, da jeg ikke længere skal bruge penge på hverken kontaktlinser eller briller.

Behandlingsforløbet var også ganske glimrende, da jeg fik god rådgivning undervejs og var til en forundersøgelse på forhånd inden behandlingen. Behandlingen dækker lige netop mine behov, og det var endda faktisk næsten helt smertefrit. Efterfølgende har jeg heller ikke oplevet store gener, og resultatet var selvfølgelig det, at jeg har fået mit gode syn tilbage. Jeg vil derfor helt klart anbefale alle med synsfejl at få foretaget behandlingen.