Jeg har en iværksætterdrøm!

Det har aldrig været en hemmelighed, at jeg har et ønske om at blive iværksætter og have min egen forretning. Det helt store problem har dog været, at jeg aldrig rigtig har fundet den rette idé, da jeg føler at min ide skal være unik og anderledes. En anden ting som holder mig tilbage, er alle de regler og retningslinjer der følger med det at være iværksætter, jeg må ærligt talt indrømme at de regler forvirrer mig.

De fleste kan næsten gætte sig til, at min drøm i forhold til det at være iværksætteri, har noget at gøre med tøj og mode. Men der findes også utroligt mange regler i forhold til tøjbranchen. I weekenden søgte jeg så rundt på nettet efter information, da jeg mener at det er vigtigt at kende til de forskellige regler. I denne forbindelse fandt jeg så siden www.ekspertvalg.dk. På ekspertvalg var der eb erhvervssektion, med dertilhørende iværksætter side, hvor man kunne læse om det at være iværksætter og starte sin egen virksomhed.

Efter at havde kigget på siden gik det op for mig at det måske ikke er så svært at starte som iværksætter! Jeg syntes i hvert fald at siden fik det til at lyde nemt, især fordi alle de formelle ting i dag er samlet på et sted. Derudover kunne jeg læse, at man faktisk ikke skal behøves at registrere virksomheden hvis man har en omsætning på under 50.000 kroner. Det vil altså sige at jeg nemt kan teste alle tingene af inden jeg behøver sætte mig for meget ind i de formelle og forvirrende processer.

Til min store overraskelse fandt jeg på hjemmesidens blog en “Ekspert Award”, hvilket er en award til iværksætter blogs og hjemmesider. Her kunne jeg finde et væld af blogs og hjemmesider, der alle skriver om det at være iværksætter eller hjælper iværksættere. Ekspert Award er givet til dem der fremmer iværksætteri og du kan altså læse blogopslaget, hvis du ønsker at læse nogle spændende og inspirerende blogs om iværksætteri.

Blogopslaget kan du finde her: Ekspert Awards 2015

Nu hvor jeg har fundet en masse information om iværksætteri, har jeg fået fornyet mod på det at være iværksætter og det kan derfor være at du kan læse meget mere om mig og min nye “rejse” i livet. Jeg vil i hvert fald holde bloggen opdateret og skrive til jer, så snart jeg tager det næste skridt.