Hvordan sikrer du dig mod, at tyven stjæler dine smykker?

billigsikringglitteramalie Du har sikkert en masse fine smykker liggende derhjemme. Nogle af smykkerne har du arvet af dine bedsteforældre, nogle har du fået af veninder og familie, og andre har du selv købt. Alle smykkerne repræsenterer noget specielt og betyder noget helt særligt for dig, da de minder dig om de særlige anledninger, der har været i dit liv indtil videre. Selvom smykkerne betyder utroligt meget for dig, har du bare skødesløst kastet dem på et bord eller lagt dem frem på en hylde. Dette betyder, at det selvfølgelig er nemt for dig, at komme til dine smykker om morgenen, men det betyder samtidig, at de også vil være alt for lette at komme til for tyven i tilfælde af indbrud.

Hvordan kan jeg opbevare mine smykker sikkert?

De fleste tyve skaffer sig nemt adgang ved hjælp af simple midler. En skruetrækker kan bruges til at brække vindueslister eller forældede låse op med. Det er en rigtig god idé at undersøge hele boligen for at finde frem til mindre sikre områder. Det første, du kan gøre for at sikre dit hjem, er at sætte forsikringsgodkendte låse på døre og vinduer. Dette vil i mange tilfælde have en præventiv virkning, da det besværliggør ind -og udgang for tyven. Der findes dog andre forholdsregler, du selv kan tage, for at sikre din bolig mod indbrud:

  • To låse på hoveddøren signalerer effektiv sikring. Dette kan få tyven til at søge et andet sted hen.
  • Sæt lås på vinduer, da de færreste tyve ønsker at smadre ruden (da dette tiltrækker opmærksomhed).
  • Sæt et godkendt dørgreb med lås på terrassedøren, da dette spærrer tyvens foretrukne flugtvej.
  • Sørg for at aflåse skur og garage effektivt, da dette forhindrer at tyven får adgang til haveredskaber og værktøj.
  • Sæt en god lås på kælderdøren, da denne ligger godt skjult for nysgerrige blikke og ofte bliver glemt.
  • Sørg for, at det ser ud som om, der er nogen hjemme.
  • Tjek at der er ordentlig aflåst, når boligen forlades.

Der findes også måder, hvorpå du kan opbevare dine smykker sikkert uden at aflevere dem i en bankboks. Du kan købe værdiskabe, hvori du trygt kan have dine smykker liggende. Når du lægger dine smykker i et værdiskab, kan du stadig selv nemt komme til dem, men tyven får sværere ved at stjæle dem. Hvis du vil læse mere om sikring af dit hjem mod indbrud, så gå ind på www.billigsikring.dk