Find den helt rigtige badevægt

Vil du gerne holde godt øje med din vægt, så er en præcis digital badevægt helt uundværelig.

Du kan her læse mere om digitale badevægte, og om hvordan du opnår en meget præcis vejning.

Formålet med dine vejninger

Det er vigtigt, at finde ud af hvorfor det er vigtigt for dig at kunne veje dig selv. Hvis du er igang med kostomlægning, vægttab eller træning, så er det selvfølgelig vigtigt at du kan følge med i dine egne fremskridt.

Hvis du gerne vil holde øje med din vægt, så er det absolut vigtigste, at du sørger for, at badevægten har de samme betingelser, hver gang den skal veje dig.

Du skal være konsekvent hver gang du skal veje dig selv. Enten skal du være nøgen hver gang eller have samme mængde tøj på fra gang til gang.

Du skal desuden være opmærksom på, at det er normalt at veje minimum et kilo mere om aftenen end om morgenen. Derfor skal du stille dig på vægten på samme tidspunkt af dagen hver eneste gang.

Hvis du skal kontrollere din vægt, skal du som minimum veje dig selv en gang hver 14. dag.

Vælg en badevægt af god kvalitet

Du skal finde frem til en badevægt, der lever op til dine krav og opfylder dine behov. Vægtene varierer i pris, kvalitet, funktionalitet, præcision. Desuden findes der ekstra tilbehør til nogle af badevægtene, så du kan kombinere målingerne fra badevægtene med målinger fra eksempelvis pulsure eller bælter.

Badevægtene benytter forskellige måleenheder og nogle af dem kan tale til dig og fortælle, hvor meget du vejer. En talende badevægt er genial, hvis du har dårligt syn.

Hvis du skal veje dig i forbindelse med fitness eller anden træning, findes der badevægte med avanceret teknologi, der kan analysere kroppens fysiske tilstand. Det er vigtigt, at du finder frem til den helt rigtige badevægt ,så du får en vægt med de rigtige funktioner for dig.  

Hvor kan jeg købe en god badevægt?

Det er en rigtig god idé, at undersøge markedet for badevægte. De fleste større supermarkeder sælger badevægte, men hvis du vil være sikker på at købe en vægt i ordentlig kvalitet og med funktioner, der passer til lige netop dit behov, så tag kontakt til nogle af eksperterne på området.

Hos Digital Vægten kan du læse om alle modellerne indefor badevægte og få vejledning til dit køb af badevægt.